Strands

Strands Siberia SR - LED-bar 42"

Ikke på lager

  • Enkelradig LED-ramp
  • E-godkänd
  • Funktionell, snygg design
  • Prestanda
  • Kant-till-kant-lins
  • Duo positionsljus
  • Välj mellan orange och vit färg

Beskrivelse av serien Siberia SR

SIBERIA

LED-RAMPEN SOM OMDEFINIERAR ALLT

siberia_sr_1

OSLAGBART HELHETSINTRYCK

Siberia har allt du behöver och önskar i form av design. Den smälter perfekt in tillsammans med ditt fordon och är en extrem uppgradering från de traditionella, robusta modellerna som tidigare dominerat marknaden. Funktion, design och prestanda som du aldrig tidigare upplevt. Den exklusiva kostymen ger ett oslagbart helhetsintryck. Slimmad, mörk och sofistikerad. Linsen sträcker sig från kant till kant med en extremt tunn ram. Varje liten beståndsdel är skapad för att få ut högsta möjliga prestanda och samspela i fulländad harmoni.

siberia_sr_2

DUO POSITIONSLJUS

Vila ögonen på det unika duo positionsljuset som löper i en linje längs rampens nederdel. Uttryck din stil och personlighet genom att själv välja positionsljusfärg mellan orange och vitt.

Finns i storlekarna 12”, 22”, 32”, 42” och 50”. Alla modeller är E-godkända. Kommer med fästen för bak- och sidomontering.

Siberia förhöjer intrycket av ditt fordon och ger dig effektivitet på helt nya nivåer på alla vägar och i alla förhållanden. Kort sagt, en helt ny typ av LED-ramp, skapad för dig som söker det allra senaste både när det kommer till prestanda, funktion och design.

Siberia finns även i en dubbelradig modell, även den i fem storlekar – perfekt för lastbilar och andra större fordon.

Produktbeskrivelse

Velkommen til fremtiden! Sibir er den nye generasjonen LED-stolper, med sin brede linse, det får en «flatskjerm» følelse som gir et stilig inntrykk på bilen. Det er ikke nok å si at det er ny tenkning, det er rett og slett mer enn det! Stillingen lys som er mulig å velge fargen mellom hvit og oransje, avhengig av dine preferanser.

Robust byggekvalitet og E-godkjent

Det

ekstra lyset har et støt- og støtbestandig aluminiumshus som er svart lakkert for en sofistikert og stilig design. Linsen er laget av høy kvalitet og ekstremt polykarbonat som gjør den motstandsdyktig mot steinskott. Aluminiumshuset av høy kvalitet sammen med linsen representerer et robust chassis som tåler både fuktighet, salt og tøffe påkjenninger i vårt nordiske klima.

Hyggelig kombinasjon lysbilde

Sibir SR 42" er en kraftpakke av rang som gir 1 LUX på en imponerende 533 meters avstand. Dette er en prestasjon i seg selv, men det som kanskje imponerer enda mer, er den behagelige spredningen av lys til tross for den imponerende lengden på lyset. Lysbildet er et kombinasjonslysbilde som gir lys både på langs med jevne nedover skyttergravskantene og ut mot skogkanten. Kombinasjonslysbilder selv er vanlige blant LED-ramper, men selv et kombinasjonslysbilde kan selvsagt variere. Vi tror Sibirien er sin egen, fordi lyset har en så utrolig behagelig spredning. Det har blitt satt fokus på det meste lys som lander et stykke foran bilen, og bare derfra gir full styrke av både bredde og lengde. Med andre ord får du litt mindre lys fra LED-rampen nærmest bilen. Hvorfor har en gjort så du kanskje lurer på? Forklaringen er enkel, nærmest bilen du også har passerende strålen kommer inn og utfyller LED-rampen, og i utgangspunktet klarer enhver passerende stråle å lukke dette gapet perfekt da det også får litt hjelp på trav fra LED-rampen. LED-rampen og den forbipasserende strålen danner en vakker symbiose av lys som gjør at du fra lyktene og 533 meter frem for å få et utrolig behagelig lysbilde.

Siberia lightbeam

Produktvideo