Strands Nuuk 20" LED-ramp 90W

På lager Estimert levende dato: 2021-03-10
2995 Nok 2095 Nok inkl. norsk mva
  • Du sparer 900 Nok
  • Gratis retur frakt
Varenummer MEK-809114
Bredde (mm) 515
LED rampebredde (tommer) 20
Emballasjemål 515x69x38
Dybde (mm) 69
Høyde 38.5 mm
Farge Vit
Lampemodell LED
Lysbilde Combo
Teoretisk lumen 8100
Faktisk lumen 6950
E-godkjent Ja
E-godkjenningsnummer ECE R10;ECE R112
Referansetall 40
Watt 90
Spenning (V) 10-30
Kelvin 6000
Tilkoblingstype DT-kontakt
Diodetype LG
1 LUX @ meter 448
Produsent Strands
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!

NuUK er nykommeren fra Strands, der imponerer. Vi har noen ord å si om LED-rampen: oops, oops, oops! Med sin 90W udfører NuUK hele 8100 lumen! En av markedets kraftigste E-godkjente (ECE R112) LED-ramper og gir deg 1 lux med HEAL-448 meter.

Ikke bare er NuUK en LED-rampe som puster kraftpakke av rang, den har også en utrolig stilig design som gir seg til enhver ny bil. Designet minner om et aggresivt og sporty utseende som gir hele bilen et skarpere inntrykk! Vi elsker helt NuUK LED-rampen, men hva koster festen? Ganske mye... Ville du tro, men akk så galt! Til tross for sin solide byggekvalitet og sin helt latterlig fine lysbilde, har NuUK en svært lav prislapp. Derfor har NuUK også blitt et favorittvalg blant mange personbilførere.

Det slutter ikke ting å komme inn i med den nye NuUK, fordi man har kostet på en Lexan linse som er ekstremt ripebestandig, i utgangspunktet uknuselig og immun mot steinskudd!

Nuuk har en kombinasjon lysbilde, som innebærer en kombinasjon av flom og flekk. Et slikt lysbilde gir en både bredden, og dermed lyser ned skyttergravskantene, samt lengden, hvor lyset konsentreres for å komme så langt som mulig. LED-rampen har dermed det beste av begge verdener for å få et kombinasjonslys med både bredde og lengde egnet i Sverige hvor vi ofte kjører varierende i forskjellige miljøer som: motorveier, landeveier, skogsveier og åpne landskap. Til tross for sin utrolig imponerende lyslengde, er LED-rampen faktisk utformet som en kombinasjonsrampe med en rekke reflektorer designet for å gi lys til sidesynet selv i de svenske skogene! Så den lette rampen gir deg et langt retningsbestemt lysbilde for motorveier samt et bredere lys for å hjelpe deg med å se spillfarer i tide på våre svenske småveier!

Strands Nuuk er også tilgængelig som en klar pakke med monteringstilbehør - se Strands Nuuk pakke her.

Laster inn...