Strands

Ekstralyspakke 3x Hudson 7" LED 80W - 19440 lumen

Ikke på lager

Final product price 6 675 Nok

Inkludert i pakken

Strands Hudson - Ekstralys LED 7" 1 809 Nok
Sibir Pro Kabelsett Høy effekt 3x DT2-kontakt - Inkl DT4-adapter 939 Nok
EKSTRA LYS HOLDER FOR TRE EKSTRA LYS - SVART 309 Nok
  • IP68-klassat extraljus som tål tuffa förhållanden
  • 6480 teoretiska lumen och 6435 faktiska lumen
  • Ljusbild med 1 LUX på 637 meters avstånd
  • Gedigen byggkvalitet och råstyrka
  • Hus och lins tillverkade i tåliga material
  • Pencilbeam ljusbild med möjlighet att justera ljusbilden
  • Modern och kaxig design
  • Enkel installation med DT-kontakt
  • Finns även i en större modell med mer ljusmängd
  • Hitta storasyskonet Strands Yukon här

Kjøp også til

XBB OBD2 KIT XBB Dongle & XBB kraftenhet
XBB OBD2 KIT XBB Dongle & XBB kraftenhet
2 099 Nok

Produktbeskrivelse

Hudson — en test-vinnende lysopplevelse!

Hudson er en brølende frisk nyhet i absolutt topp-notch tilpasset det nordiske klimaet. Ekstralight er IP68-klassifisert og tåler tøffe forhold som temperaturendringer, saltede veier og regn og rushk.

Hudson gir en lett opplevelse i en egen klasse. Med sin 21 OSRAM LED-chip på totalt 80W får du 6480 teoretiske lumen ut, men det som kanskje er enda mer interessant er de faktiske lumen, nemlig usannsynlig 6435 faktiske lumen. Hvilket betyr en spigot mellom teoretiske og faktiske lumen på under 1% som selv vitner om en ekstremt solid byggekvalitet! Vi har sjelden sett noe lignende og er ikke mindre imponert over lysbildet, for det er noe i forkant! En Hudson Extralight utfører 1 LUX i HEALS 637 meter. Vi kan ikke mye annet enn å miste haken!

Ingen unødvendige funksjoner, bare solid byggekvalitet og rå styrke

Med Hudson har ingen nye typer «revolusjonerende» reflektorer blitt eksperimentert - ikke noen annen crimkram for delen heller, som ofte kan nevnes som et salgspunkt blant statister lys. Den har rett og slett valgt bevist vellykket teknologi og bygget med virkelig høy kvalitet komponenter og byggekvalitet i fokus. Dette har resultert i et ekstra lys med fullstendig brutal styrke og holdbarhet.

Huset er laget av slagfast aluminium som tåler harde påkjenninger og er svartlakkert for å tåle salt og det svenske klimaet ellers. Objektivet er laget av ekstremt motstandsdyktig polykarbonat som sammen med aluminiumshuset gir et robust chassis designet for vårt tøffe og stressende nordiske klima.

Lysbildet på Expedition-serien er blyantstråle, også kalt «spot» og er ofte verdsatt på LED-ekstralight. Det er også mulig å vri ut de ytterste ekstralights hvis et litt bredere lysbilde er ønsket.

Hudson har et moderne og rå design som gir bilen en kjepphøy karakter.

Enkel installasjon

Hudson er utstyrt med DT kontakt for enkel installasjon, men også for en bedre demontering i løpet av sommeren halvparten hvis ønskelig, slipe kutt og splece kabler ved neste installasjon. Med DT-kontakt på ekstraljsuet, kan du bare «klikke & gå».

Hudson har også en stor rumpe kjegle som går opp fra 21 LED chip til 32 LED chip, for å passe de ekstra LED chips, du har også gått fra 7 'til 9', selvfølgelig resulterer dette i ekstra lys, mens de ekstra lysene også blir større, valget er et spørsmål om smak. Ellers er de ekstra lysene like. Se store asykonet Strands Yukon her.