Se om dette produktet passer din bil

Fyll inn ditt reg.nummer så får tilpasningsgaranti på kjøpet

Ekstralyspakke 2x Siberia Night Ranger 9" 145W

Ikke på lager

  • Gratis retur frakt
Varenummer 697553-2B
Serie Siberia NR
Farge Klart
Lampemodell LED
Lysbilde Bred/Fjern
Teoretisk lumen 40800
Faktisk lumen 26754
E-godkjent Ja
Posisjonslys Bärnsten, Vit
E-godkjenningsnummer ECE R112 R7
Watt 290
Spenning (V) 9-32
Kelvin 6000
Antall ekstra lys 2
Tilkoblingstype DT-4
Diodetype Osram
1 LUX @ meter 658
ip_class IP67, IP69K
Bredde (mm) 228.6
Diameter ekstralys (tommer) 9
Dybde (mm) 86.7
Diameter (mm) 228.6
Høyde 228.6 mm
Produsent Strands
Antal LED 34
Teoretisk effekt (w) 12V 170
Teoretisk effekt (w) 24V 170
Konsumtion (w) 12V 145.3
Konsumtion (w) 24V 144.6
Färg på hus Svart
Färg på LED-dioder Vit och bärnsten
Kabellängd 500 mm
Material på fäste Rostfritt stål
Material på hus Aluminium
Material på lins Polykarbonat
Hödj inkl. fäste 249.3 mm
Drifttemperatur -20°C - +45°C
EMC ECE R10
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!

Lidenskap i alle detaljer. Vi har tatt det ekstremt likte utseendet og ytelsen fra vår LED-bar i Sibir og gjort det til et ekstra lys. Den ultimate presentasjonen av merkevarens signum. Sibir NR, Night Ranger, gir en kjøreopplevelse som ikke lar sjåføren være ubeveget. Perfekt for variert kjøring — både på motorveier, landeveier og skogsveier.

Et nytt familiemedlem i Sibir som virkelig forbedrer utseendet på kjøretøyet ditt med en moderne, rå design. Leveres med duo-posisjonslys som gir deg en optimal lyseffekt og et utrolig utseende. Innovasjon, design og ytelse du aldri har opplevd før — leveres også med sikkerheten til vår treårige funksjonsgaranti.

Finnes i to modeller — Night Ranger (klarlinse) og Bush Ranger (gul linse). Hver modell er tilgjengelig i både 7 «og 9».

  • E-godkjent
  • Duo posisjon lys
  • optimalisert lysbilde

Installere

Standard, et relékabel kit uten DT kontakter vil holde prisen til deg som kunde så lav som mulig, selvfølgelig fungerer de perfekt til ekstra lys, men du kommer til å kutte DT-kontaktene og bruke et stykke sukker i stedet, en standard elektrisk installasjon enkelt. Ønsker du å dra nytte av DT-kontaktene og klikke og gå? (Finn ut mer om klikk og gå i neste avsnitt) Velg i stedet for vårt Pro-kabelsett med DT-kontakter for 3 ekstra lys som også fungerer til 2 ekstra lys.

Enkel installasjon

Sibir NR er utstyrt med DT-kontakt for enkel montering, men også for bedre demontering om sommeren hvis ønskelig, sliping kutt og spleising av kabler ved neste installasjon. Med DT-kontakt på det ekstra lyset og pro-kabelsettet, kan du bare bruke klikk og gå takket være de super glatte DT-kontaktene.

SIBERIA-DESIGNEN

Vi är besatta av detaljer. De små sakerna som betyder allt för slutresultatet. Att perfekt föra dem samman och ge liv till en riktig game-changer. Med Siberia extraljus får du just det. Den mest tilldragande looken. Rå och modern design med ett positionsljus som gör helheten fulländad. Siberia lyfter ditt fordon, boostar din passion och ger dig säkerhet utöver det vanliga

Siberia NR

LEGENDARISK LJUSBILD

Maximal ljuseffekt. Siberia ger dig effektivitet på helt nya nivåer, på alla vägar och under alla förhållanden. Perfekt för varierad körning. Kraften hos LED-dioderna utökar synfältet i en perfekt balans mellan längd och bredd.

Siberia NR

DUO POSITIONSLJUS

Orange eller vitt? Vilken färg är du? Duo positionsljuset gör det möjligt att välja. Oavsett vad du väljer – positionsljuset ger dig en tilltalande ljuseffekt, perfekt placerad i en cirkel med en brytande linje i mitten.

Siberia NR

HÅLLBARA MATERIALVAL

Linsen är gjord av transparent PC (polykarbonat), ett extremt starkt material med bra ljusöverföring som skyddar dioderna från stenskott och väder. Det starka svarta aluminiumhöljet tål salt och andra påfrestningar från det hårda nordiska klimatet.

Siberia NR

Laster inn...