Eksosrør

Trenger du et nytt avgassrør til bilen? Skjem bort din bil med et avgassrør av beste kvalitet til veldig bra priser fra mekster.no

sort-descending

Bredt utvalg av eksosrør for de fleste bilmodeller

Avgassrøret er en integrert del av din bils motorsystem og er ikke bare til for å transportere avgassene bort fra motoren. Idag har eksosrør både en lydddempende og rensende effekt og er en viktig del av eksosanlegget i en bil. Generelt kan man si at jo større motor din bil har, desto større pleier avgassrørets diameter å være. På visse bilmodeller kan det også finnes flere parallelle eksosrør.

Hvordan merker jeg at mitt eksosrør er ødelagt?

Avgassrør

Om du har et ødelagt eksosrør må det byttes ut med et nytt eksosrør da det ikke det ikke bare kan føre med seg mye støy, men også påvirke andre deler i motorsystemet som f.eks katalysatoren. Et dårlig/ødelagt eksosrør kan skyldes flere ulike saker som rust, sprekker og direkte hull. Det finnes flere måter du kan merke at eksosrøret er ødelagt på. Vanligst er at det oppstår mye støy fra eksosanlegget, men du kan også merke det ved at det kommer inn vond lukt i bilen. Et ødelagt eksosrør kan dessuten redusere bilens ytelse, samtidig som den bruker mer bensin. Et enda mer alvorlig symptom på at eksosrøret er ødelagt, er at det ikke lenger sitter ordentlig på plass, men henger løst under bilen og skraper i bakken. Her på mekster.no finner du et bredt sortiment av eksosrør med høy kvalitet til veldig bra priser som passer til de fleste bilmodeller. Trenger du hjelp med å finne et eksosrør til din bil kan du alltid fylle inn ditt registreringsnummer i regnr. boksen høyere opp på nettsiden. Da vises kun de eksosrørene som passer til akkurat din bil.

Vi selger eksosrør fra de kjente varemerkene Dinex, Dansk, Fenno, JP Group, Jopex, Metalcaucho og vårt eget varemerke Mekster.