Framlys

Brutt lampe på bilen? Da har vi både frontlysene som varer lengst og de mest sterke lysene på markedet! Tips er å alltid ha et ekstra av hver lampesort i bilen for å unngå bøter og kjøre kjørbar.

Sterk Autolamper til front! For en trygg kjøretur!

Osram Night Breaker Laser

Et av bilens viktigste sikkerhetsmessige aspekter er at billysene fungerer som de skal. Dette er mer enn viktig i Sverige hvor vi er veldig vant til alle biler som kjører med lysene på.

Hos oss finner du et bredt spekter fra kjente merkevarer som Philips, Osram og mange flere!

Hva bør jeg vurdere når jeg kjøper nye billys til bilen min?

Det er små ting som kan være relevante å vurdere når du kjøper lys, for eksempel hvis du tror halvlyset ditt er for svakt, er det lys som er ekstra sterke uten at det går for mye på lampens levetid. Noen av disse er Philips X-Vision eller Osram Next Generation Night Breaker Laser som er de sterkeste lysene i sin klasse og fortsatt er undersøkelsesgodkjent.

Hvis du verdsetter lampens levetid, kan vi på det sterkeste anbefale Osram Ultra Life med en holdbarhet på opptil 4 ganger mot en standardlampe! Osram har til og med sin Original Series som brukes av mange bilprodusenter over hele verden.

Jeg synes det er en smerte i å kjøre bilen min i mørket

Det er super viktig å se godt og ikke bli blendet av andres lys! Derfor kan vi anbefale dette for de som ønsker å gjøre en stor heis for sin bil:

  • 1.Endre bil rute Dette for at en boks akkurat som viskerblader er nødvendig for å bli endret etter en stund når bilboksen blir ripete. Ripene forårsaker svært forstyrrende pauser i mørket.
  • 2.Erstatt viskerblader Når man har løpt med dårlige blader en stund, blir man overrasket over hvor mye bedre det faktisk blir med helt nye viskerblader.
  • 3.Kjøp sterkere lyssom Philips «X-Vision» eller Osrams «Night breaker Laser».
  • 4.Påfør sikteforsterker Dette gjør at vannet kan fly av rutene man bruker det på, propose-vis frontruten og frontvinduene. Vannet vil ikke lenger bosette seg på boksen, men løper av direkte som små dråper. Dvs.

du trenger knapt å bruke viskerbladene fordi vannet helt blåser av i hastigheter over 80 km/t Så du har skapt de absolutt beste forutsetninger for en trygg og komfortabel reise der du ikke trenger å gjøre en innsats for å se utover blendende lys eller i svakt lys. Du finner selvfølgelig alt du trenger her på mekster.no!