Frontlykt

På mekster.no finner du reflektorer til din bil og alt annet du kan tenkes behøve innen bilbelysning til lave priser.

God sikt er et must! Vi har et bredt spekter av billys til bra pris!

En hovedlykt/frontlykt til bil samler og peker lyset på en effektiv måte. Visse reflektorer inneholder i tillegg til halvlys også posisjonslys og i visse tilfeller fjernlys. Når du velger bilreflektor, er det viktig å kontrollere om din bil har xenonlys eller ikke.

Generelt sett anbefales det at man bytter reflektor etter 7 år. Det skyldes at plasten får en matt og oksiderende hinne. Glødelamper til reflektorer selges separat. Det finnes flere ulike modeller av lamper som brukes; vanlige lampetyper er: H7 / H1 / H3 / H4. Kontroller at du har kjøpt riktig lampe ved å kontrollere ”lampetype” på bilstrålekasteren.

refelktor

En velfungerende frontlykt er viktig både for at du skal se og synes bedre. Jo eldre man blir, jo dårligere ser man i mørket og da er det enda viktigere å ha riktig bra kjørelys.

På mekster.no finner du et stort utvalg reflektorer til de aller fleste bilmodeller. For å enkelt finne riktig reflektorer til din bil, fyller du i ditt regnr. i regnr-boksen så vises kun de som passer akkurat til din bil. Vi selger bilstrålekastere fra kjente produsenter som Bosch, Hella, Herth+Buss, JP Group, TYC, Valeo med flere.