Laster inn...

Poppy Grace Mate - flera dofter - 150 ml

På lager Estimert levende dato: 2021-03-10
As Low as 149 Nok
  • Gratis retur frakt
Poppy original med flera olika dofter!
Varenummer POPPY-ORIGINAL-ALL-AROMAS
Produsent Poppy
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!

Grace Mate Poppy - Originalen fra japansk Diax er endelig her, duftflasken som har tatt oss med storm! Glassflasken som hadde fått Ronny og Ragge til å gråte av lykke! Med Poppy kan du bestemme om du vil hoppe over parfymen og stole på den inngrodde duften i denimvesten fra denne morgenen, eller hvis du bare leter etter en diskret innbydende og duftende coupé! Uansett hvor sterk eller svak duft du ønsker, velger du i et øyeblikk hvor mye duft du skal spre i rommet med den smarte, justerbare hatten.

Slutt på stinkende odies og tilbake med herlige lukter i noen aroma!

Alle dufter kommer med et dobbeltsidet tape for en stabil placering! Med en 150 ml Poppy flaske, har du en duftende coupé i lang tid framover!

Som om det ikke var nok ting å komme inn når det gjelder Poppy, nixpix! Du kan forgylle din coupéopplevelse ytterligere ved å kjøpe deg inn i en LED-plate plassert under din Poppy for et stilig interiørlys som får de fleste gatekjøkkenfunksjonærer til å løfte øyenbrynene sine!

Grace Mate originalet

Originalen fra Japan!

Gjennom

årene har det dukket opp mange kopier på Poppy, men originalen med de virkelige innbydende duftene tilhører Grace Mate-serien fra japanske Diax. Det har til og med dukket opp kopier som sier «Grace Mate» på flasken, men det er ikke sikkert at de kommer fra Diax bare for det. Vær derfor årvåken når du handler Poppy, får du generelt det du betaler for.

NB!

Den inkluderer en dobbeltsidig tape (3M) for en flaske i esken for å kunne montere luftrenseren på dashbordet!