Xenon-lamper

Det er mange fordeler med å velge xenonbelysning for bilen din. Xenonlamper har blant annet lengre brenntid enn andre lamper, det gir en sterkere og lengre lysstråle og bidrar også til et lavere drivstofforbruk. Hvis du trenger nye xenon-lys til bilen din, vil du finne de nye her til virkelig gode priser.

God sikt er et must! Vi har stort utvalg av xenonlykter til bilen din!

Xenonlampa bil

Leter du etter xenon-lys for bil? Da har du kommet rett! Vi har et bredt spekter av xenonlamper til virkelig gode priser. xenonlamper har lav energitilgang og drives gjennom en ballast og lettere. Xenonlampen i seg selv består av et glassrør fylt med edelgassen xenon, en liten del av metallsalter, elektroder og wolfram. Xenon-lamper anbefales ikke ved blending til fjernlyset fordi lampens levetid påvirkes av antall tenninger, og selv om xenonlampen gir en rask tenning, er den for treg til å kunne blinke med.

Hvorfor velge xenon lamper?

  • Xenon-lampen øker trafikksikkerheten ved å gi både sterkere og lengre lysstråler
  • fordi xenonlamper trekker mindre strøm enn tradisjonelle lamper, de bidrar til lavere drivstofforbruk.
  • Xenon-lamper har lengre brenntider enn tradisjonelle lamper og trenger derfor ikke byttes ut så ofte.
  • Med xenonlamper er det ingen risiko for overoppheting.

Vi selger xenonlys til virkelig god pris og til de aller fleste bilmodeller. For å finne de riktige xenon-lysene til bilen din, kan du hjelpe regnboksen høyere oppe i siden, bare fyll inn regnet slik at bare xenonlysene som passer for bilen din, vises. Derfra er det bare å velge den xenon-lampen du synes føles best. Hvis du har flere spørsmål eller bekymringer om valg av xenon-lamper, kan du kontakte vår kundeservice til enhver tid. Det hjelper deg mer enn gjerne svare på spørsmålene dine.

På mekster.no finner du xenonlamper fra kjente merkevarer som Hella, JP Group, Neolux, Philips, Valeo og vårt eget merke mekster.no.