Nuuk Diamond LED-rampe 20"

På lager Estimert levende dato: 2021-03-01
3995 Nok 3495 Nok inkl. norsk mva
  • Du sparer 500 Nok
  • Gratis retur frakt
Varenummer 668993
Bredde (mm) 518
LED rampebredde (tommer) 20
Dybde (mm) 81
Høyde 38.5 mm
Farge Vit
Lampemodell LED
Lysbilde Combo
Teoretisk lumen 8100
Faktisk lumen 6950
E-godkjent Ja
Posisjonslys Nej
E-godkjenningsnummer ECE R112
Referansetall 45
Watt 75
Spenning (V) 9-36
Kelvin 6500
Tilkoblingstype DT-kontakt
Diodetype LG
1 LUX @ meter 450
ip_class IP68
Produsent Strands
Antal LED 18
Teoretisk effekt (w) 12V 90
Teoretisk effekt (w) 24V 90
Konsumtion (w) 12V 75
Konsumtion (w) 24V 67.2
Färg på chassi Svart
Kabellängd 500 mm
Material på sidofäste Rostfritt stål
Material på underfäste Aluminium
Material på chassi Aluminium
Material på lins Polykarbonat
Höjd inklusive fäste 54.2 mm
Driftstemperatur -40°C - +60°C
ADR-godkänd Nej
EMC ECE R10
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!
vintersalg

Gratulerer! Dette produktet er inkludert i vår vintersalg!

MERK! Produktene som inngår i årets vintersalg kan gå tom for lager før 31. februar når kampanjen avsluttes, så her gjelder den gamle klassikeren "først til mølla".

Se flere SALG-deals her

Oppdag Nuuk Diamond 20». Den sofistikerte LED-rampen som gir et rent, nedstrippet og tiltalende inntrykk. Akkurat som navnet beskriver, presenteres diamanten nå blant markedets utvalg av LED-ramper.

Resultatet av erfaring og kunnskap samlet i en innovativ, eksklusiv og førsteklasses LED-rampe som er enestående. Perfekt for de som leter etter en tryggere kjøretur og et bedre kjøretøy. Den populære tallplaten størrelse 20", kan enkelt monteres over eller under tallplaten.

nuuk_diamond_14_1

Den unike og vinkelutformingen av linsen medfører en rekke positive effekter. Tilten på linsen akselererer ytelsen og tar et stort skritt fra det tradisjonelle utvalget av LED-ramper. Nuuk Diamond blander uovertruffen godt i sammen med dagens aerodynamisk utformede kjøretøy. Lens gir en behagelig diamantskimmer — en smal linje av lys — med et utseende markedet aldri før hadde sett. I tillegg forhindrer linsen snø og isdannelse, samt øker vannavvisningen. Perfekt for tøffe forhold.

nuuk_diamond_14_2

Nuuk Diamond kommer også med Infinity-design, noe som gir et kantløst utseende, hvor objektivet strekker seg rett ut i kantene. Ingen snavs pinde og lys kan nå sin optimale spredning. I tillegg er levetiden til LED-rampen forlenget. Dioder og reflektorer utviklet for å passe perfekt sammen.

Leveres med nye spesialutviklede fester for stående, hengende og sidemontasje. Kraftig og godt lysbilde som gir deg lyset der du trenger det, med riktig lengde for økt sikkerhet.

Nuuk Diamond er også tilgjengelig i den populære nummerplatestørrelsen 20», som monteres lett over eller under tallplaten.

Laster inn...