Laster inn...

Defa eConnect (13,8kW / 20 A) Type 2 til Type 2 - Ladekabel 5 meter

På lager Estimert levende dato: 2021-12-09
2149 Nok inkl. norsk mva
  • Gratis retur frakt

Premium ladekabler laget for ytelse, holdbarhet og uovertruffen brukervennlighet under alle forhold.

Varenummer 768431
Serie eConnect
Kabeldesign Type 2 til Type 2
Spenning (V) Max 480 V
Strømkabel (m) 5 m
Effekt (kW) 13.8 kW
Antall faser 3
Ledningstype Rak
Farge Röd
ip_class IP44
Produsent DEFA
Ampere 20 A
Mode Mode 3
Driftstemperatur -40 ° C till + 55 ° C
Standarder IEC 62196-1; IEC 62196-2
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!
"

eConnect er en premium elbil ladekabel som leverer ytelse, holdbarhet og uovertruffen brukervennlighet under alle forhold. eConnect-kabler kan brukes til å lade alle elbiler og ladbare hybrider med Type 2-grensesnitt.

eConnect – elbil ladekabel for nordiske forhold

eConnect-kabler holder seg myke og fleksible, selv i sterk kulde. Dette gjør dem enklere å bruke, kveile og lagre vinterstid. Terminaler og materialer tåler varierende temperaturer, fuktig vær og den slitasje og slag man kan regne med ved daglig bruk.

Brukervennlig

eConnect-kabler er lette og har kontakter med universell ergonomisk utforming tilpasset både menn og kvinner. Grepene på ladestasjon- og kjøretøysiden av kabelen har ulike vinkler for å gjøre det enklere å plugge din Type 2-kabel inn og ut i ulike høyder.

econnect

Brukervennlig

eConnect-kabler er lette og har kontakter med universell ergonomisk utforming tilpasset både menn og kvinner. Grepene på ladestasjon- og kjøretøysiden av kabelen har ulike vinkler for å gjøre det enklere å plugge din Type 2-kabel inn og ut i ulike høyder.

Holdbar

Våre robuste kabler og terminaler er laget for langvarig bruk. I tillegg til å være beskyttet av vår smarte plugghette, er terminalene i vår elbil ladekabel laget or å tåle slitasje, varme og fukt fra luften.

Smart plugghette

Vår smarte plugghette har en justerbar stropp som gjør at hetten henger opp ned og bort fra bilen under lading. Dette hindrer at hetten kommer borti bilen og sikrer at den ikke samler vann og smuss under lading.

Miljøvennlig

Våre ladekabler er resirkulerbare. eConnect er utviklet for å beskytte innvendige kompenter mot fukt og støv uten bruk av herdende fyllmaterialer. Ved å unngå fyllmaterialer kan komponenter enkelt separeres og sorteres for minst mulig miljøpåvirking

Smart tilbehør til eConnect elbil ladekabel

Med vårt smarte tilbehør blir det lettere å bruke, oppbevare og transportere din eConnect Mode 3 ladekabel.

Inkludert med din Type 2 kabel får du en praktisk lagringsstropp som gjør det enklere å kveile og oppbevare din kabel når den ikke er i bruk.

Du også kjøpe vår låsbare eConnect Docking enhet som beskytter din kabel fra tyveri, samtidig som den gjør den enkel å lagre og beskytter pluggen på ladestasjonsiden fra fukt og støv. Kjøper du også med en eConnect Premium Cable Bag får du en praktisk og solid bag til å ha din Mode 3 ladekabel i under transport. Om du ønsker et enklere alternativ kan du også velge vår Basic Bag til å oppbevare din kabel.

"