Se om dette produktet passer din bil

Fyll inn ditt reg.nummer så får tilpasningsgaranti på kjøpet

Laster inn...

Bagasjeromsmatta, Rubbasol (Gummi) Volvo V70 & XC70 2007-

På lager Estimert levende dato: 2021-03-09
699 Nok 589 Nok inkl. norsk mva
  • Du sparer 110 Nok
  • Gratis retur frakt
Varenummer TP834GL1904
Produsent Gledring
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!

Et utvalg av biler som produktet passer til:

Volvo - V70, Xc70

Vis alle passende kjøretøy

Gummi bagasjeteppe for Volvo V70 & XC70 2007-

Gledring - en klasse av sin egen

Gledring produserer tepper av bagasjerommet av virkelig solid kvalitet. Med selvbygde maskiner som er skreddersydd for de nyeste teknologiene, standardene og materialene, sikrer den teknisk perfekte kvalitetsprodukter som passer perfekt inn i bilen, med en presisjon av en egen klasse.

Faktisk hevder Gledring å ha vært en av de første i verden med skreddersydde gummimatter for bagasje som gjør dem til en av de ledende produsentene på verdensmarkedet.

Materialer og teknologi

Rubbasol rubbasol, hvilke eksperter klasse som det beste materialet for gummimatter. Kvaliteten på Rubbasol er i en egen klasse som også gjør at teppene holder seg myke og fleksible samtidig som de er ekstremt holdbare. Den luktfrie gummiblandingen har gjennomgått en rekke prestisjetunge sertifikater. Bagasjemattene har en mønstret overflate som gjør at væske gjør det vanskelig å spre seg om den spyles ut. Den mønstrede bunnen gir også en anti-ledning overflate som holder lasten stående eller liggende der den skal være.

90 graders kanter

90_degree

Utenfor den smeltede overflaten er det en lav fuktighetsbarriere som hindrer væske i å komme til den ytre fuktlåsen som er 2 cm høy med 90 grader rette vinkler. At vinklene er nøyaktig 90 grader kombinert med presisjonsmåte matter for din bil, gjør at du ikke mister noen overflate i bagasjen på grunn av en skrå skrå fuktighetsbarriere. Gummimatten er enkel å rengjøre hvis den har blitt dårlig, tar ut teppet og rist den av for å eventuelt skylle den med vann om nødvendig.

Utformingspris

Design Award

Med en designprosess som varer over 2 år, tok Gledring hjem en velfortjent designpremie for sine gummimatter. Dette er takket være at Gledring bringer inn ledende designere i bilindustrien som klarte å kombinere stil og funksjon på en utmerket måte.

Hvorfor bagasjerom teppe i gummi?

  • Redusert slitasje på bilens originale tekstilmatter
  • Hevet kant som gir ytterligere beskyttelse
  • Øker bilens sekundære verdi
  • Beskytter bilen mot væsker og skitt
  • Superenkel rengjøring

Klikk på System

Teppene er laget med et unikt klikksystem som gjør at du kan legge til en hundematte som du enkelt klikker på bagasjerommet matten for å beskytte støtfangeren. Teppet kan også brettes opp mot bagasjeromslokket hvis du vil beskytte bagasjerommet mot gnagsmerker fra lasten. Denne spesielle bagasjerommet matten passer sammen med stor hund teppe: TP5665GL1999