Mobil

Mobil Delvac XHP Extra 10W-40 Motorolje Dunk 4 l

Merk følgende kriterier for tilpasning
Dessverre produktet ikke passer bilen din Klikk her for å se lignende produkt som passer til bilen din

Ikke på lager

  • Syntetisk dieselmotorolja
  • Ger bästa möjliga skydd i moderna högprestanda dieselmotorer
  • Avsedd för lågemissionsmotorer i lastbilar, bussar och entreprenaddrift
  • Kan användas i motorer som körs med höga effektuttag
  • Godkänd för förlängda oljebytesintervaller enligt tillverkarens rekommendationer

Sikkerhetsdatablad

EUH210: Sikkerhetsdatablad kan fås på forespørsel. EUH208: Inneholder: C14-16-18 alkylfenol Kan gi en allergisk reaksjon.

Les sikkerhetsdatablad

Produktbeskrivelse

Dieselmotorolje med ekstra høy ytelse

Mobil Delvac XHP Extra 10W-40 er en syntetisk dieselmotorolje med ekstra høy ytelse utviklet for å gi enestående smøring til moderne dieselmotorer med høy ytelse som brukes i krevende bruksområder på og utenfor motorveien. Denne dieselmotoroljen er designet med høyytelses baseoljer som gir utmerket lavtemperaturfluiditet, høy temperatur viskositetsretensjon, volatilitetskontroll og forbedring av drivstofføkonomi. Disse baseoljene er forbedret med et avansert additivsystem, som gir et høyt beskyttelsesnivå for alle parter i motoren. Mobile Delvac XHP Extra 10W-40 er konstruert for å gi lange oljeavløpsintervaller i moderne dieselmotorer.

Motorer med høy ytelse, lavt utslipp økte betydelig krav til motorsmøremidler. Strammere motordesign reduserer oljeforbruket, noe som resulterer i mindre fersk oljesminke for å etterfylle utarmede tilsetningsstoffer. Termiske spenninger på smøremiddelet økes ved bruk av interkjølere og turboladere. Høyere drivstoffinnsprøytningstrykk og forsinket timing forbedrer brenningseffektiviteten, men øker også motortemperaturer, volatilitet og sotlasting av oljen.

Den avanserte teknologien i Mobil Delvac XHP Extra 10W-40 utstyrer eksepsjonell ytelse både i moderne dieselmotorer og eldre modeller. De viktigste fordelene inkluderer: