Laster inn...

Castrol Edge 5W-40 Ti Turbo Diesel 4L

På lager Estimert levende dato: 2021-12-09
749 Nok 384 Nok inkl. norsk mva
  • Du sparer 365 Nok
  • Vi garanterer laveste pris på dette produktet Les mer
  • Gratis retur frakt
Varenummer CE5W40TDTIFST
Serie Castrol Edge
Produsent Castrol
Oljekvalitet ACEA C3
Produsentklassifisering dexos2, Fiat 9.55535.S2, Ford WSS-M2C917-A, MB 226.5, MB 229.31, MB 229.51, RN 0710, VW 502 00, VW 505 00, VW 505 01
API klassifisering API CF, API SN
Tønnemodell Dunk
Viskositetsklasse SAE 5W-40
Innhold 4 l
Kjemiske egenskaper Helsyntetisk
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!

Castrol Edge 5W-40 Ti Turbo Diesel er en helsyntetisk motorolje designet for dieselmotorer. Spesielt designet for å møte de tøffe kravene til bilprodusenter som BMW, Ford, GM, GM Dexos 2, Mercedes Benz, Volkswagen, Renault, Fiat og andre har unike drivstoffbesparende egenskaper takket være høyere effektivitet. Reagerer og tilpasser seg kontinuerlig til motorens behov. Designet for å håndtere moderne motorers dieselpartikkelfilter/DPF.

Den

nye Castrol Edge Titanium har lagt til Titanium, noe som resulterer i Castrols sterkeste, mest avanserte motorolje til dags dato, noe som gjør at du får det beste ut av motoren din. Hva er Titanium da? Den endrer de fysiske egenskapene til oljen ved ekstreme trykk, de løsbare titanpolymerer samhandler med Castrols unike Fluid Strength Technology™

Tester viser at Castrol motorolje forbedret med Titanium dobler styrken til oljefilmen reduserer friksjonen og maksimerer motorens ytelse.

  • Maksimerer motorytelsen både på kort og lang sikt
  • Reduserer skadelige forekomster og gir høyest mulig respons fra motoren
  • Opprettholder maksimal ytelse selv under høyt trykk
  • Gir unik beskyttelse og tåler ekstreme temperaturvariasjoner, ekstra verdsatt i Sverige med vårt variable klima mellom varmt og kaldt i løpet av året.

Med 115 års produksjon banebrytende smøreteknologi er det ingen hemmelighet at Castrol er en av verdens ledende produsenter av motoroljer og har tillit til å bli anbefalt olje for mange biler fra store bilprodusenter.

Sjekk spesifikasjonene i førerveiledningen når du velger olje, og merk at oljespesifikasjonene også passer til andre kjøretøy.