Car Shades

Solbeskyttelsespakke Volvo V60 II 2018-

Merk følgende kriterier for tilpasning
Dessverre produktet ikke passer bilen din Klikk her for å se lignende produkt som passer til bilen din

Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Solbeskyttelsespakke Volvo V60 II 2018-, Perfekt på varme og lyse sommerdager, lange ferieturer og sist men ikke minst for passasjerene dine! Soldekslene er modelltilpasset for perfekt passform. Installasjonen er super enkel og krever ikke verktøy for enten montering eller demontering, med andre ord, du kan fjerne eller feste soldekselet i løpet av sekunder hvis ønskelig.

Solbeskyttelsene holder både solens UV-stråler og varme unna, dette betyr også mindre belastning på klimaanlegget og i sin tur også drivstofforbruk hvis man skal være krasse. I tillegg til alle de praktiske fordelene som soldekslene bidrar til, gir de også et stilig utseende på bilen din, du får utseendet på tonede firkanter i løpet av sekunder, festet med mange flere fordeler!

Det ideelle alternativet til tonede firkanter, solgardiner eller privatlivglass hvorpå de faktisk kombinerer alt i ett til en brøkdel av prisen på de nevnte. Med Car Shades kan du kjøre vinduet åpent og la kjølige, vakre vinder kjøle seg selv i de varmeste sommerdagene! Selv med et fullt åpent vindu har ingen solstråler, kryper eller insekter noen sjanse til å trenge inn. Perfekt hvis du ønsker å være ute av bilen uten å få mygg, fluer eller kryper i bilen. Med biler uten klimaanlegg, er Car Shades en uunnværlig løsning for sol og varme!

Hvert sett består av ferdige solskjermer for alle vinduene i bilen. Soldekslene er ekstremt høy kvalitet og er laget av slitesterkt materiale som er lett å rengjøre når de ikke er følsomme for fuktighet.

Fordeler med Car Shades:

  • De er akkurat størrelsen på vinduet ditt og tilpasset for ditt eget vindu.
  • Enkel å installere, og like lett å fjerne. Takket være de smarte klemmene kan du fjerne og montere soldekselet i sekunder per vindu.
  • Beskytter rommet mot insekter og kryp, ideelt når du vil være ute av bilen uten å få mygg, veps eller andre insekter inn i bilen.
  • Reduserer risiko mot tyverier - gir en sterk stemt effekt utenfra som gjør det vanskeligere å se poser, datamaskiner eller andre verdisaker som ligger i bilen.
  • Holder varmen av, ideell for de som har hunder eller barn i bilen. Turen vil være mer behagelig for både deg og passasjerer hvis de får skygge og en kul tilværelse - for en mer rolig og behagelig kjøretur.
  • Beskytter mot blindet lys bakfra - Car Shades er ikke bare veldig hyggelige om sommeren, mange setter virkelig pris på den beskyttende effekten de har mot plutselig blending bakfra mens du kjører om kvelder eller netter.
  • Beskytter mot UV-stråler og varme.