A.B.S.

Bremseskive

Merk følgende kriterier for tilpasning
Dessverre produktet ikke passer bilen din Klikk her for å se lignende produkt som passer til bilen din

Ikke på lager

Produktbeskrivelse

A.B.S.-brems-plater gir deg eksepsjonell ytelse i alle moduser. Bremseskivene er av høy kvalitet og kan sammenlignes med mange av de største bremseprodusentene kvalitet. A.B.S. er en komer som alltid setter et stort fokus på forbrukervennlig prising som gjør at du kan få en veldig høy kvalitet bremseskive til en beskjeden pris for å si det mildt. Dette har gjort at A.B.S. de siste årene har blitt et av verdens største merker innen bremser. Bremseskivene er produsert i henhold til de strengeste sikkerhetsstandardene, og sikrer en problemfri drift. A.B.S. har også satt tungt fokus på ytelse ved å gjøre bruk av velprøvd teknologi og pålitelige materialkombinasjoner alene.

VFD bremseskive
Design Award

Alle A.B.S. bremseskiver er VFD bremseskiver - "Vibration Free Disc" som betyr de er designet med høyeste presisjon for minimum vibrasjon ved bremsing. Få mer komfortabel bremsing og optimal bremseytelse. Hver bremseskive behandles nøye med CNC-kontrollerte maskiner som gir ekstrem presisjon.

For å oppsummere A.B.S.-bremseskiver, kan du kort si at de er høykvalitets bremseskiver som gjenkjenningsfaktor Hvis du synger bremsene på siste vers, kan du få en heftig oppgradering uten at det må koste skjorten. Et godt valg for de som ønsker å gjenvinne god bremseytelse til en lav pris.