Poleringsmaskiner

Å finne riktig poleringsmaskin kan virke vanskelig og krasse til tider, men bare forklart så er ofte de små maskinene tilpasset detaljarbeid og de litt større maskinene for tilpasset større overflater og polering av hele kjøretøyer. Det finnes to vanlige typer poleringsmaskiner, roterende og oscillerende. Oscillerende har blitt utrolig populært de siste årene da det reduserer risikoen for å polere roser/kjørespor, hologrammer eller lirkerlakk.

Rutenett
sort-descending

Items 13-16 of 16

Oscillerende eller roterende poleringsmaskin?

Skal jeg velge en oscillerende eller roterende polermaskin? Det er et spørsmål som ofte dukker opp, og det er ikke noe lett svar. Den store forskjellen er at den oscillerende maskinen roterer i en ujevn sirkulerende bevegelse, fra side til side og til og med rundt sin egen akse. Dette gjør at maskinen lettere gir et godt resultat enn rotasjonsmaskinen, men den er like effektiv. Så kort sagt, kan du si at den oscillerende maskinen er mer tilgivende og vanskeligere å gjøre feil med, perfekt for de som ønsker å begynne å polere, men ikke ødelegge lakken. Men ikke la deg lure av det faktum at det ville være «nybegynnermaskiner» fordi selv proffene har begynt å sette pris på de oscillerende polerene bruker dem mer og mer.

For å lette arbeidet med polering kan man ta hjelp av en såkalt poleringsmaskin som man finner her på mekster.no til virkelig gode priser. I tillegg til poleringsmaskiner har vi også veldig gode poleringsmidler for å hjelpe til med arbeidet. Blant våre poleringsmaskiner, i tillegg til de vanlige maskinene, finner du mindre poleringsmaskiner som går på batteri og fungerer utmerket når du polerer mindre overflater som lykterglass.

Vi selger poleringsmaskiner til bil fra Kamasa Tools.