Mikrofiberkluter

På tide å rengjøre bilen? Deretter må du sørge for at du har et sett med mikrofiberkluter, de er gode til å oppløse smuss og absorbere væske. Det smarteste du kan gjøre er å ha en ekstra rengjøring og en ekstra tørking, så resultatene vil være på sitt beste!

Rutenett
sort-descending

Items 1-12 of 21

Mikrofiberduk er en type vaskeklut som kan brukes på flere forskjellige materialer til forskjellige formål. Mikrofiberduker består av enten polyester og polyamider eller av en blanding av begge materialer. Denne sammensetningen av materialer gjør det mulig for mikrofiberduken å få lang levetid. Fordelen med å bruke en mikrofiberklut når du vasker bilen, er at du ikke risikerer å skrape lakken på samme måte som du ved et uhell kan gjøre med en vaskesvamp. Det er lett å fjerne både grus og småstein fra den. I tillegg har mikrofiberkluten ekstraordinært godt når det gjelder oppløsning av smuss og absorberende væske.

Bruk Microfiber kluter

Microfiber kluter har flere bruksområder og er ikke utelukkende for rengjøring av bilen. Du kan også bruke dem når du rengjør og rengjør hjemme. Nedenfor finner du brukene til bilen:

  • Interiør klut
  • Utvendig klut
  • Tørk
  • klut

Vi har et stort utvalg av mikrofiberkluter og vi selger dem til virkelig gode priser. Vi selger mikrofiberduker fra de berømte merkene Autocore, Glosser, Hagmans, Hall Miba og Kent.