Bilpleie

Ge din bil den ultimata vården den förtjänar med vårt premiumsortiment av bilvårdsprodukter. Med enkla och effektiva lösningar tar du hand om din bil och håller den skinande ren och skyddad från väder och smuts. Skäm bort dig själv och din bil med våra produkter och upplev körningen i sin mest glänsande och bästa form någonsin. Gör din bil stolt genom att välja det bästa för den.

Ta vare på bilen din! Kjøp bilpleieprodukter til gode priser på nettet!

Vi hjelper deg med å ta vare på bilen din!

En bil som blir ivaretatt, lever i de fleste tilfeller litt lenger. For den saks skyld fjerner man skitt som ellers kan skade både interiør, eksteriør og motor. Under kategorien bilpleie finner du alt som renser bilen fra lakk og rengjøringsverktøy til rengjøringsmidler. Kort sagt, vi har alt som setter pris på bilen både inne og ute.

Bilpleie tilbehør

I vår kategori bilpleie tilbehør finner du alle verktøyene for å rengjøre bilvask svamper, tørkekluter, bøtter, trykksprøyter og mye mer.

Høytrykksvasker

Vi har et stort utvalg av høytrykksvaskere for den profesjonelle brukeren samt hjemmebruker som trenger å vaske bilen eller terrassen. Håndtrykksvaskere fra kjente merkevarer.

Kjemikalier

Alle tenkelige kjemikalier som kan brukes i bil sammenhenger, alt fra sparkel til rust olje.

Støvsuger

Vi har støvsugere som gjør rengjøring litt morsommere, kraftige støvsugere som gjør trikset for garasjer, verksteder og biler.

Dekkpleie

Her finner du produkter som gjør at både dekk og felger blir nye! Vi har produkter for deg som verdsetter bilens utseende

Interiørrengjøring

Her har vi produktene for deg som tilbringer mye tid i bilen og ser bilen som en del av hjemmet. Hvis du verdsetter et rent og friskt miljø, har vi produktene som får deg til å føle deg hjemme i bilen igjen.

Eksteriør

.

Her finner du produkter som er spesielt designet for bilens utvendige detaljer. Produkter som gjør rengjøring litt enklere og rene detaljer på en profesjonell måte som du ikke når med en vanlig bilsjampo.

Lakkpleie

Her finner du voks, gnidning og polering tilbehør. Alt som gjør at bilen får så lite ekstra og glatter på en måte som man vanligvis bare ser på nye biler. Øk bilens levetid og få en skinnende bil i handelen.

Maling og lakkering

Her er produktene for de som har planer om å male bilen selv. Sliping papir og maling sprøyter til utrolige priser. Det er ikke bare biler du kan male, Vi har slipepapir og utstyr for lakkering de fleste materialer. Sett litt farge på hverdagen.

Avfetting og bil sjampo

Bil sjampo og avfetting to forutsetninger for en ren bil. Det finnes ulike vasketeknikker for å gjøre bruk av bil sjampo og avfetting aldri blir gammel så det er forskjellige meninger om hvordan du bruker det på best mulig måte, Vi har produkter som passer for de fleste meninger. Bil sjampo med voks, leire og ulike typer avfetting.

Hvis du ikke er sikker på hvilke bilpleieprodukter du skal kjøpe, vennligst kontakt oss. Velkommen!