Eksosregulering

Vanlige spørsmål

Rutenett
sort-descending

Eksoskontroll til bilen din

Hvis du er på utkikk etter avgasskontroll til bilen din, har du kommet rett. Vi har et stort utvalg av eksosstyring til de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. Å ha et fungerende eksosanlegg er kritisk både for bilens helse, men også for å unngå overdreven utslipp. Så det er ikke bare deg som påvirkes av et sviktende eksosanlegg, det er også vårt miljø. Hvis det skulle være galt med bilens avtrekkskontroll, er det viktig at du gjør noe med problemet og bytter ut delene som forårsaker problemer.

EGR Ventil

Eksosstyring produkter som du finner her

  • EGR ventiler
  • AGR ventiler
  • Eksostrykk arsensor
  • Olje Separator
  • Adblue filter
  • Trykkomformer

EGR ventil

En EGR ventil er en del av bilens motor som regulerer eksos. Det gir motoren mer kraft og er også bra for miljøet. EGR-ventilen returnerer deler av bilens eksos tilbake til motoren. Den sørger dermed for at deler av eksos blir gjenbrukt av motoren i stedet for å bli sluppet ut i miljøet. Avgassen som gjenbrukes sikrer at motortemperaturen synker. Hvis motoren føles treg ved takeoff, kan det være EGR-ventilen messing. Det er ikke uvanlig at det blir dekket av sot. I noen tilfeller er det mulig å slippe løs og rengjøre ventilen, men i mange tilfeller må EGR-ventilen byttes ut med en frisk og frisk.

For å finne riktig avgasskontroll for bilen din, oppfordrer vi deg til å fylle ut regnet nei i regnboksen høyere opp på siden. Når du gjør dette, vises bare eksosstyringsproduktene som passer bilen din i produktoppføringen. Derfra er det bare å velge reservedelene du trenger for å gjenvinne et velstående eksosanlegg.

Vi selger avgasskontrollprodukter fra kjente merker som Hengst filter, Herth+Buss Elparts, JP Group, NGK, Pierburg, Valeo, Blue Print og vårt eget rimelige merke mekster.no